Karštą ir šaltą karamelę su sūdytu sviestu galima mėgautis tūkstančiais būdų: užtepti ant duonos riekelės ar blyno, taip pat pagardinti saldžius ar pikantiškus patiekalus.
Talpykloje: sumaišykite 2 šaukštus sojų padažo, 4 šaukštus sūdyto sviesto karamelės kremo, 4 šaukštus aliejaus, druskos ir pipirų.
Supjaustykite kiaulienos šonkaulius ir kiekvieną gabalėlį pamerkite į paruoštą marinatą, tada sudėkite į kepimo indą.
Kepkite ant grotelių arba kepkite 30 minučių 200 ° C temperatūroje.
Patiekite kiaulienos šonkaulius su bulvėmis ar bet kokiu kitu garnyru pagal savo skonį.
SKANAUS!
Atraskite išskirtinį karamelės asortimentą, pagamintą pagal regionus bei autentiškus receptus. Šiuo atveju Bretonų meistriškumo šedevras su ypatinga Guarandes pelkių druska.
Karamelė su sūdytu sviestu
Karamelė su sūdytu sviestu.
Karamelės gyvenime niekada nebus per daug.
Karamelė su sūdytu sviestu garsėjantis subtiliu skoniu su Guérande druskos užuominomis. Pamenate, kaip kvepia naminė karamelė? Mmm… tikrai gardu gardu. Ši karamelė pagaminta rankomis, jame nėra gliukozės, kuri suteikia unikalią kreminę tekstūrą. Sūdytos karamelės receptas yra unikalus, o sūdyto sviesto prisilietimas su Guerande Fleur de sel druska daro ją ypatingą.
Karštą ir šaltą karamelę su sūdytu sviestu galima mėgautis tūkstančiais būdų: užtepti ant duonos riekelės ar blyno, taip pat pagardinti saldžius ar pikantiškus patiekalus.
Karamelės receptas lai išlieka unikalus, na, o mes pateikiame Jums štai nuostabų ir nesudėtingą „Šonkauliukai su karamele“ receptą:
Ingredientai
Paruošimas
SKANAUS!
Atraskite išskirtinį karamelės asortimentą, pagamintą pagal regionus bei autentiškus receptus. Šiuo atveju Bretonų meistriškumo šedevras su ypatinga Guarandes pelkių druska.
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, nenugriebto pieno kremas, Bretanės sūdytas sviestas (4,5%), Guarande pelkių druska (0.8%), stabilizatorius E415, galimi riešutų pėdsakai
Kiekis: 160g
Gamintojas: Fabrique en Bretagne (Pouldrezic)